Kuinka M4Ready toimii?

M4Ready käytännössä ja kurssin sisältö

 

 

M4ready-koulutuksen sisältö

 • Jun 3, 2019

  Seurakuntaistutus: Uuden seurakunnan istutusprosessin ymmärtäminen

  Moduuli vastaa kysymyksiin miksi seurakuntia istutetaan, miten se tapahtuu, mitä mahdollisia haasteita prosessissa on ja mitä ominaisuuksia seurakunnanistuttajalta vaaditaan.

   

 • Jun 3, 2019

  Henkilökohtainen kasvu: Itsensä johtaminen ja kestävä elämäntapa

  Moduuli auttaa kestävän elämäntavan rakentamisessa esittelemällä siihen tarvittavia taitoja ja resursseja sekä mahdollistaa vastuunottamisen omasta henkilökohtaisesta kasvusta.

 • Jun 3, 2019

  Evankeliointi: Evankeliumin esittäminen ja kontekstin ymmärtäminen

  Moduuli keskittyy evankeliumin selkeään ymmärtämiseen ja esittämiseen, kykyyn rakentaa suhteita ei-vielä-uskoviin ja molempien hyödyntämiseen paikallisessa kontekstissasi.

 • Jun 3, 2019

  Kommunikaatio: Saarnaaminen ja opettaminen raamatullisesti ja ymmärrettävästi

  Moduuli tarkastelee luovaa ja tehokasta viestintää. Sisällössä keskitytään Raamattuun perustuvaan saarnaamiseen, joka johtaa muutokseen ja seurakunnanistutusnäyn välittämiseen.

 • Jun 3, 2019

  Tiimin kehittäminen: Terveen ja hyvin toimivan tiimin rakentaminen

  Moduuli käsittelee kysymyksiä terveen ja hyvin toimivan seurakuntaistutustiimin rekrytoinnista, kehittämisestä ja johtamisesta.

   

 • Jun 3, 2019

  Opetuslapseus: Opetuslapseuskulttuurin luominen

  Moduuli käsittelee sekä henkilökohtaisia opetuslapseuden käytäntöjä, että opetuslapseuskulttuurin luomista seurakunnanistuttamisen yhteydessä.

M4 Ready-prosessin osa-alueet

Startup-viikonloppu

Kaikkien M4Ready-osallistujien kansallinen tai alueellinen tapaaminen. Toteutetaan sen jälkeen kun osallistujat ovat suorittaneet ensimmäisen moduulin

 

Alueelliset tapaamiset

Voidaan toteuttaa paikallisseurakunnassa. 5-20 osallistujaa samalta alueelta tapaavat paikallisten M4Ready-johtajien johdolla. Sisältää yleensä n. 4-5 tapaamista.

Mentorointi

Jokaisella osallistujalla on mentori. Valmentamisen intensiteetti vaihtelee kontekstin ja alueen mukaan. Esimerkiksi jotkut tapaavat kaksi kertaa jokaisen moduulin aikana kun taas toiset tapaavat kerran jokaisen moduulin jälkeen. Mentorointi voi toteutua joko henkilökohtaisesti tai ryhmissä. Koulutuksen järjestävä alueellinen taho voi myös muokata mentorointikäytäntöjä tai muita kurssin osa-alueita paremmin kontekstiinsa sopiviksi.

 

Ota yhteyttä

Invalid Email